5 eenvoudige technieken voor Laserontharing

 Alang de behandelingen worden voorafgegaan door ons uitvoerig intake-gesprek besproken. Zo wordt daar samen gekeken die behandelmethode het meest van inzet kan zijn. Onze intake gesprekken bestaan kosteloos en volkomen vrijblijvend.

Voor de verzorging begint zal dit apparaat zo geraken ingesteld dat hij perfect functioneert voor jouw huid- en haartype. Vervolgens mag de treatment beginnen.

Wilt u meer weten? Neem contact betreffende ons op wegens dit uitstippelen van ons consult om te weten te komen op welke manier doelmatig laser ontharing vanwege een getinte huid kan zijn. 

Met enige laserbehandelingen wordt een omvangrijk deel betreffende de hoofdharen in dit behandelde gebied verwijderd.

Voor laseren is nauwelijks narcose aangewend. Laseren kan zijn in principe pijnloos, doch enkele mensen ondervinden de laser als gevoelig. Daarom kan zijn het geoorloofd om vanwege ingreep een verdovende crème op de huid te smeren.

Gedurende een ontharingsbehandeling bevinden een hoofdharen zich dikwijls in meerdere fasen. Zo mag dit bestaan het ons aanzienlijk deel over de haarzakjes in de rustfase kan zijn, doch het daar later toch alsnog hoofdharen uit dat haarzakje groeien. Ook kunnen ook niet-levendige haarzakjes actief worden gedurende onder andere de overgang of voor behandeling aangaande bepaalde medicijnen. Om toch zoveel mogelijk haarzakjes te vernietigen, is hetzelfde gebied daarom verschillende keren behandeld.

Bij IPL worden lichtflitsen op  de te veven huid afgevuurd. Een sterkte die hierbij vrijkomt wordt via de te verminderen hoofdharen getransporteerd tot het haarzakje, het haarzakje is verhit en gaat defect waardoor er geen nieuwe hoofdharen verdere uit het haarzakje kunnen groeien.

Ernstige complicaties na laserontharing aankomen zeer zelden wegens. Na de behandeling kan zijn een huid wat gevoelig, rood en gezwollen. Dit trekt meestal na enkele uren tot maximaal één dag straat.

Staat de bestelde treatment daar niet tussen? Onze specialistes mogen u vast opweg helpen en voorzien u graag aangaande persoonlijk raadgeving.

De Lightsheer diodelaser zendt uit op een zuivere golflengte van 805 nm en kan tevens via zijn goede vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. 

Wat bestaan de alternatieven voor permanente ontharing via remedie aangaande laser? Naast permanent ontharen door middel over laser kun jouw tevens ontharen via remedie met IPL, radiogolven en elektriciteit. IPL-therapie lijkt in meer informatie heel wat opzichten op een behandeling met laser: verder hier worden lichtflitsen op het gewenste gebied aangebracht.

Veelal uithangen er 6 weken tussen 2 behandelingen. Na plusminus 6 behandelingen kan zijn meestal dit bestelde resultaat bereikt. Deze blijven vervolgens enkele jaren straat. Na enige jaren mogen de behandelingen desnoods herhaald worden.

Je heb na mijn laserbehandeling toch nog haargroei op het behandelde gebied. Hoe mag dat? Haren beschikken over allemaal een Klik hier groeicyclus die ze doorlopen. Als de hoofdhaar volgroeid is en zeker via de huid naar buiten komt, is die te veven betreffende laserflitsen. Indien ons hoofdhaar alsnog aan de gang kan zijn betreffende groeien, ofwel als het haarzakje in een rustfase zit, mag de lichtflits niet perfect bestaan werk doen.

Dit belangrijkste is dat je het gewenste gebied gering 4 weken voorafgaand aan de behandeling niet epileert ofwel harst. Het verstoort een haargroeicyclus en zorgt zo een minder resultaat. Tevens kan zijn het aangaande betekenis niet te zonnen summier twee weken voorafgaand met de verzorging.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige technieken voor Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar